Diavola Pizzapelletoven
- 0
- 38 - 430 °C
- 1
- Dit artikel is niet op voorraad en moet worden nabesteld. Op voorraad en klaar voor jou! Bestel nu en geniet van je aankoop zonder vertraging. Dit artikel is momenteel niet op voorraad. Laat ons je e-mail achter en we informeren je zodra het beschikbaar is!
- Klaar voor verzending binnen 24 uur
- 14 dagen retourrecht
- Gratis bezorging
Top features
Stijlvolle pelletoven: voor tuin, terras of balkon
Krokante pizza's: met 13" pizzasteen (33 x 33 cm)
Gemakkelijk aansteken: stoken met houtpellets
Productdetails
Verfijne gastronomische ervaringen zonder stroom: met de unieke Diavolo pizzaoven van Klarstein bereid je aromatische gerechten met echt vuur. Of het nu pizza, ovenbrood, vlees, groenten of gebak is: met de nieuwste pelletoventechnologie bak je toch traditioneel en met unieke smaak. Zet de Diavolo buiten, vul de achterkant met houtpellets en breng deze op de gewenste temperatuur. De geïntegreerde thermometer geeft betrouwbaar de exacte de temperatuur weer en terwijl de roestvrijstalen behuizing zorgt voor een snelle warmteverdeling. De karakteristieke schoorsteen voert de rook effectief af.
Kenmerken
- Stook met houtpellets
- Pelletcontainer die van achteren gevuld kan worden
- geen stroomaansluiting nodig
- met praktische open haard
- veilige ontsteking
- met 13" pizzasteen
- ingebouwde thermometer
- temperatuurweergave: 38 - 430 ° C
- CrystalSteel-concept
- Behuizing van roestvrij staal
- gladde oppervlakken voor eenvoudige reiniging
- opvouwbare handgreep
- gemakkelijke verplaatsen
- inclusief veel accessoires
- verkrijgbaar in 4 kleuren: rood, zwart, blauw & zilver
Afmetingen & Technische details
- Totale afmetingen: ca. 40 x 74,5 x 50 cm (BxHxD)
- Afmetingen pizzasteen: ca. 33 x 33 cm (BxD)
- Afmetingen vleesrooster: ca. 27,5 x 26,5 cm (BxD)
- Afmetingen lekbak: ca. 28 x 27,5 cm (BxD)
- Afmetingen pizzaschep: ca. 25,5 x 42,5 cm (BxD)
- Gewicht: ca. 16 kg
Wat wordt geleverd
- 1 x pizzapelletoven
- 1 x pizzasteen
- 1 x vleesrooster
- 1 x lekbak
- 1 x pizzaschep
- 1 x bakblikheffer
- 1 x pelletschep
- meertalige handleiding
Levering en verzending
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit artikel.
Buon prodotto, bisogna fare attenzione a non mettere troppo pellet. Cuoce bene pizza, spiedini, bistecche ecc. il pollo deve essere aperto a metà e schiacciato altrimenti non entra
Goed product, je moet oppassen dat je niet te veel pellets toevoegt. Bereidt pizza, spiesjes, steaks enz. goed. de kip moet doormidden worden geopend en aangedrukt, anders past hij niet
Le produit multimédia n'a pas pu être chargé. Soirée pizza en famille un régal, pizza bonne ,cuite au feu de bois granulés.
Het mediaproduct kan niet worden geladen. Familiepizza-avond een traktatie, goede pizza, gekookt boven een houtpelletvuur.
Un bon bolle de granulés pour cuir 2 pizzas Faire préchauffer porte fermée on va dire 10 minutes , et cuir porte ouverte ( surveiller) et tourner la pizza car le fond cuit assez vite . Et si vous fermer la porte les flamme vont occuper tous le plafond du four parfait pour bien faire gratiner mes juste quelque seconde , on ouvre on ferme etc et votre pizza sera plus que nickel
Een goede kom met pellets voor het bereiden van 2 pizza's. Voorverwarmen met de deur dicht, zeg 10 minuten, en koken met de deur open (let op) en draai de pizza om, want de bodem gaart vrij snel. En als je de deur sluit, zullen de vlammen het hele plafond van de oven bezetten, perfect om mijn pizza een paar seconden bruin te bakken, we openen we sluiten enz. En je pizza zal meer dan perfect zijn
Après avoir eu un précédent four qui chauffait trop et du coup brûlait les pizzas, celui-ci pour le moment est excellent c’est un cadeau que j’ai fait La personne est ravi il s’éclate comme un pizzaiolo ️
Na een vorige oven te hebben gehad die te veel verhitte en daardoor de pizza's verbrandde, is deze op dit moment uitstekend. Het is een geschenk dat ik heb gegeven. De persoon is blij dat hij het naar zijn zin heeft als een pizzabakker ️
On en a pour son argent! Très satisfait de mon achat Attention à mettre régulièrement un peu de Pellet pour maintenir une température satisfaisante
Je krijgt waar je voor betaalt! Zeer tevreden met mijn aankoop. Zorg ervoor dat u regelmatig een beetje pellet toevoegt om een bevredigende temperatuur te behouden
Le produit multimédia n'a pas pu être chargé. On recommande !
Het mediaproduct kan niet worden geladen. Wij raden aan!
Brilliant pizza oven, it cooks evenly and very quickly, although depending on the pellets you, use you have to top them up often. The only quibble is the price as it's a heck of a lot cheaper now on Amazon £219.
Briljante pizzaoven, hij kookt gelijkmatig en zeer snel, hoewel je, afhankelijk van de pellets die je gebruikt, deze vaak moet bijvullen. Het enige minpunt is de prijs, want deze is nu een stuk goedkoper op Amazon £ 219.
Le produit multimédia n'a pas pu être chargé. Four a pizza peu cher qui, une fois les granulés enflammés monte très vite a 400-500 degrés. La température remonte des qu on rajoute du granulés. 2 mn de cuisson. Pour des pizzas savoureuses . Déjà 10 pizzas de fait en 2 utilisations... Je recommande
Het mediaproduct kan niet worden geladen. Voordelige pizzaoven die, zodra de pellets zijn aangestoken, zeer snel opwarmt naar 400-500 graden. De temperatuur stijgt zodra er pellets worden toegevoegd. 2 minuten koken. Voor lekkere pizza's. Ik heb al 10 pizza's gemaakt in 2 keer gebruik... Ik raad het aan
chauffe tres fort au fond ......est pas assez en facade mauvaise repartition de la chaleur est reserve a granulé pas assez importante
verwarmt zeer sterk aan de onderkant ......is niet genoeg aan de voorkant slechte warmteverdeling is gereserveerd voor pellets niet belangrijk genoeg
Buon prodotto ma bisogna trovare il modo per renderlo un po’ più pratico.
Goed product, maar we moeten een manier vinden om het wat praktischer te maken.
Excellent produit ! Petit bémol... Chauffe tellement qu'il consomme beaucoup de granulats. Pour le reste 10/10 pour pizza et tarte flambée.
Uitstekend product! Klein minpuntje... Wordt zo warm dat het veel aggregaten verbruikt. Voor de rest 10/10 voor pizza en tarte flambée.
Prodotto Comprato 2 Settimane Fa. Arrivato in 5 Giorni dalla germania. ben imballato e con tutti i componenti all'interno. Il montaggio è stato molto facile ed intuitivo. Ragazzi il materiale del fornetto è quello che è, ovviamente non è un fornetto della OONI.. E' Acciaio , non so quanto potrà durare. Ma finche Dura fa verdura!! Premesso che: La pizza l'ho fatta SEMPRE con il forno elettrico, ho deciso di cimentarmi anche in questa nuova Specialità. La prima volta che ho provata a farla, non e uscita un gran che, proprio perche avevo il bisogno di capire come funzionava. Quindi la temperatura per la cottura,il pellet da mettere, quante volte bisognava girarla nel fornetto E soprattutto i tempi per la cottura. Proprio Ieri ho deciso Di riprovarci e vi dico com'e andata. INGREDIENTI PER 4 PERSONE: -300 Gr Farina 0 Per Pizza. -250 Gr Farina Manitoba. -Lievito per Pizza 7 Gr. -Olio Q.b -Sale Q.b -Acqua 300 ml IL FORNO VA ACCESO 20-30 MIN PRIMA DI INSERIRE LE PIZZE. IN MODO CHE LA PIETRA SI RISCALDI BENE. Alimentato a pellet di ABETE(per la prova Ho utilizzato Quelli) e dei piccoli tagli di legno . BISOGNA: Sempre mettere ogni 5/6 minuti una palettina di pellet all'interno per tenere la temperatura tra i 350 ed i 380/400 gradi. APRIRE QUANDO E NECESSARIO PER GIRARE LA PIZZA altrimenti si brucia nella parte infondo al fornetto. Io di solito lo faccio dopo un 50 Secondi più o meno e poi richiudo per un'altro minutino. La pizza la tengo nel fornetto per circa 5 min per Cuocerla bene. Il Risultato questa volta è stato molto buono!!! In fondo Avete le foto. Ho Sfornato 5 pizze 2 Margherite 1 Patate e salsiccia 1 Margherita con funghi 1 Melanzane Zucchine e peperoni Sicuro la valutazione di questo fornetto e buona!! Ricordatevi: Deve essere un piacere cucinare la pizza. E bisogna provare e riprovare per poterla farla venire bene!!
Product 2 weken geleden gekocht. Binnen 5 dagen aangekomen vanuit Duitsland. goed verpakt en met alle componenten erin. De montage was heel eenvoudig en intuïtief. Jongens, het materiaal van de oven is wat het is, het is duidelijk geen OONI-oven. Het is van staal, ik weet niet hoe lang hij meegaat. Maar zolang Dura maar groenten maakt!! Gezien het feit dat ik ALTIJD pizza heb gemaakt met de elektrische oven, besloot ik ook deze nieuwe specialiteit eens te proberen. De eerste keer dat ik het probeerde te maken, verliep het niet zo goed, juist omdat ik moest begrijpen hoe het werkte. Dus de kooktemperatuur, de pellets die er in moesten, hoe vaak het in de oven moest en vooral de kooktijden. Gisteren besloot ik het opnieuw te proberen en ik zal je vertellen hoe het ging. INGREDIËNTEN VOOR 4 PERSONEN: -300 Gr 0 Pizzameel. -250 Gr Manitobameel. -Gist voor Pizza 7 Gr -Olie naar smaak -Zout naar smaak -Water 300 ml DE OVEN MOET 20-30 MIN AANGESCHAKELD WORDEN VOORDAT DE PIZZA'S WORDEN INGESCHAKELD. ZODAT DE STEEN GOED VERWARMT. Gevoed door FIR-pellets (die heb ik gebruikt voor de test) en kleine stukjes hout. U MOET: Plaats altijd elke 5/6 minuten een klein pallet pellets in de koelkast om de temperatuur tussen de 350 en 380/400 graden te houden. OPEN WANNEER NODIG OM DE PIZZA OM TE DRAGEN, anders verbrandt hij onderin de oven. Ik doe het meestal na ongeveer 50 seconden en sluit dan weer een minuut. Ik laat de pizza ongeveer 5 minuten in de oven staan, zodat hij goed gaar wordt. Het resultaat was deze keer zeer goed!!! Onderaan heb je de foto's. Ik heb 5 pizza's gebakken 2 Margherita's 1 Aardappelen en worst 1 Margherita met champignons 1 Aubergine Courgettes en paprika's De beoordeling van deze oven is zeker goed!! Onthoud: pizza koken moet een plezier zijn. En je moet het steeds opnieuw proberen om het goed te laten komen!!
bonjour ce premier commentaire pour parler de l'emballage du colis. en voulant sortir le four du carton d'origine, la plaque réfractaire est tombée ( elle se trouvait juste ne dessous du four sans être attaché). elle s'est cassée. dommage. je ne voulais pas mettre une étoile car je n'ai pas essayé encore le four mais il est exactement comme je l'espérais. il me manque juste une pierre !!!
hallo deze eerste opmerking om te praten over de verpakking van het pakket. toen ik de oven uit de originele doos probeerde te halen, viel de vuurvaste plaat (deze zat net onder de oven zonder vastgemaakt te zijn). het brak. Schaamte. Ik wilde geen ster geven omdat ik de oven nog niet heb geprobeerd, maar hij is precies zoals ik had gehoopt. Ik mis alleen een steen!!!
Ich hatte die Wahl zwischen Elektro und Pellet. Nach ein wenig überlegen und Empfehlung eines Freundes entschied ich mich für Pellet um unabhängig zu sein. Eins vorweg, es war die falsche Entscheidung. Also für mich ;-) Trotzdem werde ich den Ofen behalten, er tut was er soll. Aber,..... Hier ein paar Anmerkungen für interessierte. Geschmack super. Handling bedarf einiges an Übung. Einfach einschalten, aufheizen los gehts (wie z.B. bei Elektro) ist nicht. Das gröste Problem, die Hitze. Er erreicht durchaus 400-450 Grad, aber nur leider überwiegend Oben. Nach ein wenig probieren mache ich es wie folgt. Getestet mit Pellets. Ofen anheizen und mind. 1x Behälter leer machen damit sich auch der Pizzastein aufheizt. Evtl. besser 2 Behälter. Warten bis Temperatur auf 250 Grad sinkt. Jetzt Pizza direkt rein auf den Stein. Öfter drehen, aufpassen dass nichts anbrennt. Wenn Pizza fertig, Temp. kontrollieren. Wenn 200 Grad oder weniger, dann erst nochmal anheizen und Stein die Wärme annehmen lassen. Erst wenn Thermometer wieder auf 250 Grad, dann neue Pizza rein. Ihr merkt schon, man muss immer was tun und die angegebenen 5-8 Pizzen pro Heizgang bekommt man nicht hin. Also ich zumindest nicht. Ich schaffe max. 2, sonst ist oben alles angebrannt und unten alles labbrig. Aber wenn ich es wie beschrieben mache, dann überzeugt der Geschmack durchaus und es ist halt eben auch eine nette Beschäftigung. Man muss das ganze halt celebrieren. Schalter auf ON und Pizza nach Pizza rein schieben kann ja jeder. ;-) Zum Schluss was zur Verarbeitung und Qualität. Die Bleche sind stellenweise schlecht bis gar nicht entgratet, Achtung scharf ! Aber Qualität ist bei weitem nicht schlecht. Klar gehts besser, aber bedenkt man den Preis ist es Ok. Aufbau ist Super einfach. Alles in Allem vergebe ich ein Gut.
Ik had de keuze tussen elektrisch en pellet. Na enig wikken en wegen en op aanbeveling van een vriend, koos ik voor Pellet om onafhankelijk te zijn. Allereerst was het de verkeerde beslissing. Dus voor mij ;-) Ik hou de oven toch maar, hij doet wat hij moet doen. Maar,..... Hier zijn een paar opmerkingen voor geïnteresseerden. smaakt goed. Het hanteren vereist enige oefening. Gewoon aanzetten, opwarmen en aan de slag (zoals bij elektrisch bijvoorbeeld) kan niet. Het grootste probleem, de hitte. Het bereikt zeker 400-450 graden, maar helaas meestal aan de bovenkant. Na wat proberen doe ik het als volgt. Getest met pellets. Verwarm de oven voor en leeg de bak minstens één keer zodat de pizzasteen ook opwarmt. Eventueel beter 2 bakken. Wacht tot de temperatuur daalt tot 250 graden. Nu pizza recht op de steen. Keer regelmatig en pas op dat u niets verbrandt. Controleer de temperatuur als de pizza klaar is. Als het 200 graden of minder is, verwarm het dan eerst opnieuw en laat de steen de warmte absorberen. Pas als de thermometer weer op 250 graden staat, dan nieuwe pizza erin. Zoals je ziet moet je altijd iets doen en lukt het niet om de aangegeven 5-8 pizza's per opwarmcyclus te maken. Ik tenminste niet. Ik kan er maximaal 2, anders is alles aan de bovenkant aangebrand en aan de onderkant alles slap. Maar als ik het doe zoals beschreven, is de smaak zeker overtuigend en is het gewoon leuk werk. Je moet het allemaal vieren. Iedereen kan schakelaars op AAN schuiven en pizza na pizza. ;-) Tot slot, hoe zit het met verwerking en kwaliteit. De platen zijn plaatselijk niet of slecht ontbraamd, let op: scherp! Maar de kwaliteit is verre van slecht. Het kan natuurlijk beter, maar gezien de prijs is het ok. De constructie is supereenvoudig. Al met al geef ik een goed.
facile, transportable, tres bien pour nous, pizza un peu brulée sur 1 coté mais il faut perséverer ce soir on remet ça, voir s'il y a de l'amélioration
makkelijk, vervoerbaar, heel goed voor ons, pizza aan 1 kant een beetje verbrand maar we moeten volhouden vanavond, we doen het nog een keer, kijken of er verbetering is
Schnell hochgeheizt und einsatzbereit. Alle sind begeistert. Der Pizzaofen ist sehr hochwertig verarbeitet! Geschmack der fertigen Pizza ist soooooo gut!
Warmt snel op en is klaar voor gebruik. Iedereen is opgewonden. De pizzaoven is van zeer hoge kwaliteit! De smaak van de afgewerkte pizza is zoooo goed!
Absolute Kaufempfehlung
Absoluut aankoopadvies
température du four à 400 degrés monte en 10 minutes ,attendre un peu plus si on veut que le pierre soit a une température à 300degrés. ,Durée d'une pizza de 250g environ 2 mn ,penser à la retourner au bout d'une minute . penser a recharger de granulés entre deux cuissons de pizzas . Personnellement je met deux morceaux de charbon de bois pour maintenir la chaleur puis rajoute des granulés pour atteindre les 400 degrés. vous pouvez aussi finir la cuisson la porte ouverte si la flamme lèche bien la voute et la pierre très chaude ( 300 degrés) . bon appétit à vous .
oventemperatuur naar 400 graden stijgt in 10 minuten, wacht iets langer als je wilt dat de steen op een temperatuur van 300 graden is. ,Duur van een pizza van 250 g ongeveer 2 minuten, vergeet niet om hem na een minuut om te draaien. denk aan het herladen van pellets tussen twee pizza-kooksessies. Persoonlijk plaats ik twee stukken houtskool om de warmte vast te houden en voeg vervolgens pellets toe om een temperatuur van 400 graden te bereiken. Je kunt het koken ook afmaken met de deur open als de vlam goed langs het dak likt en de steen erg heet is (300 graden). eet smakelijk.
Der Pizzaofen hält seine Temperatur und es macht Spaß mit ein wenig Übung werden die Pizzen richtig lecker und es geht schnell
De pizzaoven houdt zijn temperatuur en het is leuk met een beetje oefening, de pizza's zijn echt lekker en het is snel
Ich bin ja etwas misstrauisch gewesen bei diesem Pizzaofen und ob es sich überhaupt lohnt, einen extra Ofen zu kaufen. Er hat aber gegenüber dem klassischen Backofen einige wesentliche Vorteile: Die Pizza ist in 2-3 Minuten fertig, somit kann man viele kleinere Pizzen machen und eine nach der anderen reinfeuern. Außerdem wird durch die hohen Temperaturen der Teig wirklich schön knusprig, so wie man es vom Italiener kennt. Wenn man 2 Pizzen reinmachen will, müssen diese schön klein sein. Da die Konstruktion aus Edelstahl ist, kann man den Ofen auch ohne Probleme in den Garten stellen. Alles in allem ein super Ofen zu einem anständigen Preis!
Ik was een beetje achterdochtig over deze pizzaoven en of het de moeite waard was om een extra oven te kopen. Het heeft echter enkele belangrijke voordelen ten opzichte van de klassieke oven: de pizza is in 2-3 minuten klaar, dus je kunt veel kleinere pizza's maken en ze achter elkaar bakken. Daarnaast wordt het deeg door de hoge temperaturen echt lekker krokant, net als in Italië. Als je er 2 pizza's in wilt doen, moeten ze lekker klein zijn. Doordat de constructie van RVS is, zet je de kachel ook zonder problemen in de tuin. Al met al een prima oven voor een schappelijke prijs!
haben es draußen im Wintergarten probiert und sind begeistert. die pellets sind nicht dazu. man muss sie also erst vorher kaufen. Sonst ist alles dabei und es kann auch sofort los gehen. an den Thermometer kann man gut die Temperatur überwachen. so klappt es auch gut - ich bin zufrieden. das Aussehen ist auch klasse.
heb het buiten in de serre geprobeerd en ben enthousiast. de pellets zijn niet inbegrepen. dus je moet ze eerst kopen. Verder is alles inbegrepen en kun je direct aan de slag. De thermometer is een goede manier om de temperatuur in de gaten te houden. Zo werkt het - ik ben tevreden. het uiterlijk is ook geweldig.
Mise en marche absolument simple : 2 allume-feu sous le bac à pellets et 10 minutes d'attente pour avoir la chaleur attendue (450°c). Ajouter régulièrement des pellets à la fin de chaque cuissons pour maintenir la température. Pas de lavage à l'eau pour la pierre : laisser bruler en fin de cuisson et brosser ensuite. A froid, brosser l'intérieur du four pour éviter la suie. Bien fariner votre pate pour ne pas qu'elle colle sur la pelle. Laissez votre créativité s'exprimer mais vite : une pate imbibée d'eau (de sauce ou autre) colle ...
Absoluut eenvoudig te starten: 2 aanmaakblokjes onder de pelletbak en 10 minuten wachten om de verwachte warmte te verkrijgen (450°C). Voeg aan het einde van elk kookproces regelmatig pellets toe om de temperatuur op peil te houden. De steen niet afwassen met water: na het koken laten branden en daarna afborstelen. Als de oven koud is, borstel dan de binnenkant van de oven om roet te voorkomen. Bebloem je deeg goed, zodat het niet aan de schep blijft plakken. Laat je creativiteit maar snel de vrije loop: een deeg gedrenkt in water (saus of iets anders) blijft plakken...
Forno fatto bene, la struttura esterna è un po delicata ma nel complesso è soddisfacente. Io lo uso a legna e fa bene il suo lavoro la cosa importante è mantenere sempre viva la fiamma
Oven is goed gemaakt, de externe structuur is een beetje delicaat, maar over het algemeen is hij bevredigend. Ik gebruik het met hout en het doet zijn werk goed, het belangrijkste is om de vlam altijd levend te houden
Wir haben den Ofen extra für die nächste Camping und Festivalsaison gekauft, wenn wir mal wieder unterwegs sind. Da es dieses Jahr nicht mehr stattfindet, nutzen wir den Ofen jetzt für Pizzapartys mit Freunden. Der Aufbau ging sehr einfach und unkompliziert. Das Teil stand in 5 Minuten arbeitsfertig auf der Terrasse. Mit den Pellets ist eine einfache Lösung, man muss jedoch immer auf die richtige Temperatur achten. Die Pizzen sind bereits nach 1-2 Minuten knusprig und essfertig. Es musste keiner lange Warten und alle wurden Satt. Freue mich schon aufs Campen, noch eine Metallplatte zum draufstellen mitnehmen und lecker Pizza überall fertig machen. Hat sich gelohnt.
We hebben de kachel speciaal gekocht voor het volgende kampeer- en festivalseizoen als we weer op pad gaan. Omdat het dit jaar niet gebeurt, gebruiken we de oven nu voor pizzaparty's met vrienden. De constructie was heel eenvoudig en ongecompliceerd. Het onderdeel was in 5 minuten klaar voor werk op het terras. Het gebruik van de pellets is een simpele oplossing, maar je moet wel altijd op de juiste temperatuur letten. De pizza's zijn al na 1-2 minuten krokant en klaar om te eten. Niemand hoefde lang te wachten en iedereen zat vol. Ik kijk er naar uit om te kamperen, nog een metalen bord mee te nemen om erop te leggen en overal heerlijke pizza's te maken. Was het waard.
Sehr beeindruckt von diesem Ofen. Es ist leicht, aber sehr stabil, leicht zu reinigen und heizt sich schnell auf. Das externe Thermometer ist sehr nützlich, um den richtigen Zeitpunkt zum Einlegen der Pizza zu kennen, wenn sie heiß ist. Der Holzspender lässt genügend Luft ein, damit das Feuer nach dem Anzünden fest bleibt. Ich freue mich auch darauf, das Fleischwerkzeug zu verwenden.
Zeer onder de indruk van deze oven. Het is licht maar zeer stabiel, gemakkelijk schoon te maken en warmt snel op. De externe thermometer is erg handig om te weten wanneer de pizza warm moet zijn. De houtdispenser laat genoeg lucht binnen om het vuur stabiel te houden als het eenmaal aangestoken is. Ik kijk er ook naar uit om de vleestool te gebruiken.
Le produit multimédia n'a pas pu être chargé. Bien faire chauffer la pierre avant et ensuite la cuisson est rapide. Après la première utilisation ont ressens un peu plus le goût du feu de bois. Un très bonne achat le seul regret c'est d'avoir attendu trop longtemps avant de l'acheter.
Het mediaproduct kan niet worden geladen. Verwarm de steen vooraf goed en dan kookt hij snel. Na het eerste gebruik proef je de smaak van houtvuur al iets meer. Een zeer goede aankoop, de enige spijt is dat ik te lang heb gewacht met kopen.
impossible de faire deux pizza a la suite, la température chute a la vitesse grand v quand la porte est ouverte de plus faire cuire les pizza porte fermé brule le fromage. En outre, il faut constamment fourni le foyer. Toutefois le four fait de belle pizza quand on a pris le coup, alimentation du foyer et porte ouverte toute les 2 minutes, car la cuisson ce fait vite. Bon pour démarrer, mais le four a bois c'est le top.
onmogelijk om twee pizza's achter elkaar te maken, de temperatuur daalt zeer snel als de deur open is en bij het bakken van de pizza's met gesloten deur verbrandt de kaas. Bovendien is het noodzakelijk om de woning voortdurend ter beschikking te stellen. De oven maakt echter prachtige pizza's als je hem onder de knie hebt, waarbij hij de haard van stroom voorziet en de deur elke 2 minuten opent, omdat hij snel gaar is. Goed om te beginnen, maar de houtoven is de beste.
Compliqué de s adapter à la mise au four de la pizza et à sa cuisson
Het is ingewikkeld om je aan te passen aan het in de oven plaatsen en koken van de pizza
Forno ben fatto con qualche pecca estetica sul fissaggio dell'esterno, imballo non eseguito in modo stabile, arrivato con piastra interna rotta,stata rimborsata ma a sito non disponibile dovuto fare da muratore, in complesso il forno funziona bene
Goed gemaakte oven met enkele esthetische gebreken aan de externe bevestiging, verpakking niet op een stabiele manier gemaakt, aangekomen met gebroken interne plaat, terugbetaald maar site niet beschikbaar vanwege metselaar, over het algemeen werkt de oven goed
Livraison rapide hyper bien emballée. Aucune casse à l intérieur. Le montage se fait très rapidement et très facilement. Les pieds sont suffisamment hauts pour ne pas brûler le support sur lequel le four est posé. La montée en température est ultra rapide et atteind plus de 400/450 degrés. Seuls bémols pas de housse de protection incluses, le système de verrouillage de la porte (2 encoches) est rudimentaire, et une pièce métallique à mettre dans le tiroir à pelets pour l installation de laquelle le mode d emploi n était pas clair du tout. Les temps de cuisson données sont trop approximatifs. Et aucune recette dans le manuel. On aurait bien aimé avoir des recettes de pâtes adaptées à ce four. La cuisson est parfaite mais il faut prendre le coup. Bien moins cher que ses concurrents pour une qualité identique.
Snelle levering, supergoed verpakt. Geen breuk binnenin. De montage gebeurt zeer snel en zeer eenvoudig. De voeten zijn hoog genoeg om de steun waarop de oven is geplaatst niet te verbranden. De temperatuurstijging is ultrasnel en bereikt meer dan 400/450 graden. De enige minpunten zijn dat er geen beschermhoes bij zit, het deursluitsysteem (2 inkepingen) is rudimentair, en een metalen onderdeel om in de pelletlade te plaatsen voor de installatie waarvan de gebruiksaanwijzing helemaal niet duidelijk was. De aangegeven kooktijden zijn te benaderend. En er staat geen recept in de handleiding. Wij hadden graag pastarecepten aangepast aan deze oven gehad. Het koken is perfect, maar je moet de klap opvangen. Veel goedkoper dan zijn concurrenten voor identieke kwaliteit.
Ottima fattura, magari la pietra refrattaria più spessa sarebbe stata ottimale per la cottura
Uitstekend vakmanschap, misschien zou een dikkere vuurvaste steen optimaal zijn geweest om te koken
Au déballage nous avons remarqué qu’un des coins était légèrement abîmé ce qui n’est pas très gênant en soit puisque nous avons mis la pierre avec l’arrondi abîmé au fond du four. La trappe d’accès à au fous devrait être basculente parce que en enlevant la trappe de visite, le four se refroidit très très rapidement.
Bij het uitpakken viel het ons op dat één van de hoeken licht beschadigd was wat op zich niet erg hinderlijk is aangezien we de steen met de beschadigde ronding onderin de oven hebben gelegd. De toegangsdeur tot de oven moet gekanteld worden, omdat door het verwijderen van de toegangsdeur de oven zeer snel afkoelt.
Trop top, monte à 500 degrés, 1 Minute pour faire une pizza, bon, la première fois, on brûle un peut,mais il faut 2 utilisations pour être un vrai pro.ma note 15/10 , chacun garnit sa pizza, au four, et comme a la pizzeria mais la, c est maison. Prendre des granules spécial pizza, épicé et la ça donne un goût vraiment bon, je le recommande.
Te geweldig, ga naar 500 graden, 1 minuut om een pizza te maken, nou ja, de eerste keer brandt hij een beetje aan, maar je hebt 2 keer nodig om een echte professional te zijn, mijn beoordeling 15/10, iedereen garnituur zijn pizza, in de oven, en als een pizzeria, maar hier is het thuis. Neem speciale pizzakorrels, pittig en het geeft echt een goede smaak, ik raad het aan.
Um eine echte Neapel Pizza hinzubekommen, muss nicht nur die Oberhitze gut sein, sondern auch der Boden seine 400 Grad haben. Das ist mit dieser Methode sehr schlecht erreichbar. Man müsste sicher eine Stunde Vollgas heizen und dann nach einer Pizza, entweicht die Hitze an der Front, sobald man sie öffnet um die nächste reinzulegen. Habe mir doch einen Steinofen gebaut für weniger Geld, einfach nach Gym Ball Pizza Oven googeln.
Om een echte Napels-pizza te krijgen, moet niet alleen de bovenwarmte goed zijn, maar moet de bodem ook 400 graden zijn. Dit is met deze methode zeer moeilijk te realiseren. Je zou dan een uur vol gas moeten verhitten en dan na een pizza de warmte aan de voorkant ontsnappen zodra je hem opent om de volgende erin te doen. Ik heb een steenoven gebouwd voor minder geld, google gewoon Gym Ball Pizza Oven.
Cosa che abbiamo chiesto tutto potenziali clienti se funziona anche a legna...ricevendo risposte per niente compatibili con la domanda
Dat is wat we aan alle potentiële klanten hebben gevraagd of het ook met hout werkt... en we kregen antwoorden die helemaal niet compatibel waren met de vraag
Penso che i vari feedback negativi derivino esclusivamente da un errato utilizzo del forno, probabilmente per mancanza di esperienza. Questo non è elettrico, quindi per la pizza devi avere delle accortezze e un po di pazienza, almeno all'inizio. 1, farlo scaldare almeno una mezz'ora, anche se in dieci minuti raggiunge la temperatura, ciò non vuol dire che la piastra sia già calda a puntino. 2, Tenere il braciere sempre con pellet e, ogni 3/4 minuti aggiungerne una paletta. 3, Non aprire lo sportellino solo per curiosare, ma il tempo strettamente necessario per girare la pizza e ciò va fatto 3/4 volte ed in 5 minuti avrete una bella pizza perfetta. Io in venti minuti ne ho cotte 4 alla perfezione e non sono un pizzaiolo. Quindi per me il forno è da 5 stellle, anzi anche di più.
Ik denk dat de verschillende negatieve feedback uitsluitend voortkomt uit onjuist gebruik van de oven, waarschijnlijk vanwege een gebrek aan ervaring. Dit is niet elektrisch, dus voor pizza moet je voorzichtig zijn en een beetje geduld hebben, tenminste in het begin. 1, laat het minimaal een half uur opwarmen, ook al bereikt het binnen tien minuten de temperatuur, dit betekent niet dat de plaat al perfect heet is. 2. Houd de vuurpot altijd vol met pellets en voeg elke 3/4 minuten een schep toe. 3. Open de deur niet alleen om rond te kijken, maar de tijd die strikt noodzakelijk is om de pizza om te draaien en dit moet 3/4 keer gedaan worden en in 5 minuten heb je een mooie, perfecte pizza. In twintig minuten kookte ik er 4 tot in de perfectie en ik ben geen pizzabakker. Dus voor mij is de oven 5 sterren, of liever nog meer.
Ottimo, la pizza viene perfettamente
Uitstekend, de pizza komt er perfect uit
Eccezionale forno che permette di avere le pizze come in pizzeria! Comodissimo il metodo a pellet, il forno arriva a temperatura abbastanza velocemente e le pizze cuociono in un paio di minuti. Tre avvertenze: 1. infarinare bene la pala prima di metterci la pizza per poi infornarla per evitare che si attacchi; 2. girare ogni tanto la pizza durante la cottura (se no rischia di cuocere troppo da un lato); 3. fare attenzione a mantenere la temperatura del forno alta (se il fuoco non è ben alimentato scende abbastanza velocemente). Davvero un ottimo acquisto!
Uitzonderlijke oven waarmee je pizza's kunt eten zoals in een pizzeria! De pelletmethode is erg handig, de oven bereikt vrij snel de temperatuur en de pizza's zijn binnen een paar minuten gaar. Drie waarschuwingen: 1. Bebloem de schil goed voordat je de pizza erop legt en vervolgens in de oven legt om te voorkomen dat hij blijft plakken; 2. Draai de pizza tijdens het bakken zo nu en dan om (anders loop je het risico dat één kant te gaar wordt); 3. zorg ervoor dat de oventemperatuur hoog blijft (als het vuur niet goed wordt gevoed, daalt het vrij snel). Echt een geweldige aankoop!
Il risultato finale delle pizza è abbastanza buona, l'unica difficoltà che abbiamo è a tenere il forno ad una temperatura molto calda con il sportello da davanti aperto, cosa necessaria per poter girare le pizze in continuazione (non siamo mai riusciti ad ottenere la massima temperatura, anche con il cassetto dei pellet completamente pieno, e dobbiamo soffiare aria da dietro per alzare le fiamme). In ogni caso il prezzo è buono in quanto include anche vari acessori, compresa una pietra refrattario che ho pagato 40 Euro da sola per il forno di casa.
Het uiteindelijke resultaat van de pizza is redelijk goed, de enige moeilijkheid die we hebben is de oven op een zeer hoge temperatuur houden met de voordeur open, wat nodig is om de pizza's continu te kunnen draaien (het is ons nooit gelukt om de maximale temperatuur te halen). temperatuur, zelfs als de pelletlade helemaal vol is en we lucht van achteren moeten blazen om de vlammen te laten stijgen). De prijs is in ieder geval goed omdat er ook diverse accessoires bij zitten, waaronder een vuurvaste steen waarvoor ik alleen al voor de thuisoven 40 euro betaalde.
Veramente una favola, l'unica pecca perde il calore tra una pizza è l'altra, xò tanta roba
Echt een sprookje, het enige minpunt is dat er warmte verloren gaat tussen de ene pizza en de andere, zoveel spul
Ottimo , facilissimo da utilizzare , altrettanto facile da pulire .. lo consiglio
Uitstekend, zeer gemakkelijk te gebruiken, even gemakkelijk schoon te maken. Ik raad het aan
Una volta acceso il pellet nel bracere , il forno raggiunge i 400 gradi molto molto velocemente, la pizza cuoce in veramente poco tempo non più di 2 minuti.. bisogna girarla spesso, io personalmente non ho messo niente sulla pietra, solo farina nella paletta per non farla attaccare, veramente buona la pizza. Esce poco fumo, come un barbecue a legna. Nel giardino di casa è perfetto
Zodra de pellets in de vuurpot zijn aangestoken, bereikt de oven heel snel een temperatuur van 400 graden, de pizza is in zeer korte tijd gaar, niet meer dan 2 minuten... je moet hem vaak omdraaien, ik heb er persoonlijk niets op gedaan de steen, gewoon bloem op de spatel, want laat het niet aanvallen, de pizza is echt lekker. Er komt weinig rook uit, zoals bij een houtgestookte barbecue. In de eigen tuin is het perfect
Comodo e funzionale forno per pizza. Cottura rapida e ottimale.
Handige en functionele pizzaoven. Snel en optimaal koken.
Forno ben costruito e semplice da utilizzare. Consiglio vivamente l’acquisto del prodotto.
Oven goed gebouwd en gemakkelijk te gebruiken. Ik raad ten zeerste aan om het product te kopen.
Ho preso questo prodotto come regalo e mio marito è impazzito! Usato 2 volte, molto facile e veloce, la pizza è davvero buona! Una volta arrivato in temperatura, mantiene la pietra calda senza problemi e si fanno pizze a ripetizione che cuociono velocissime. Il prodotto è semplice e carino, con una linea pulita.
Ik kreeg dit product cadeau en mijn man werd gek! 2 keer gebruikt, heel gemakkelijk en snel, de pizza is echt goed! Zodra hij op temperatuur is, houdt hij de steen zonder problemen warm en kun je herhalingspizza's maken die zeer snel gaar zijn. Het product is eenvoudig en schattig, met een strakke lijn.
Quest'anno sarà ricordato perché in tanti abbiamo iniziato a farci in casa pane pizza e altro, solo che con l'avvicinarsi dell'estate, cosa che rende quasi impossibile accendere il forno in casa, unito alla voglia di migliorarsi, mi ha spinto a voler provare un forno migliore, ma soprattutto da poter usare all'esterno. Appena arrivato si vede che è di buona fattura, sia dal peso che da tutti gli accessori, il tutto in acciaio. Arriva già con una pietra ollare, la pala, e altri accessori per grigliare nel forno. Il metodo di riscaldamento a pellet risulta intelligente, perché è poco costoso, facile da accendere, e in una decina di minuti è già arrivato oltre i 320 gradi, quasi come un forno da pizzeria. E i risultati si vedono, una pizza cucina in pochi minuti, basta girarla spesso. Con una sola carica del cassetto ho cucinato tranquillamente 2 pizze, ma tenendo rifornito il cassetto se ne possono cucinare molte in sequenza. Unica avvertenza, tenere ben infarinata la pietra ollare e la pala. Ottimo per chi vuole una pizza cotta come si deve, ma non ha la possibilità di farsi un forno a legna dedicato.
Dit jaar zal herinnerd worden omdat velen van ons thuis begonnen met het maken van brood, pizza en andere dingen, alleen dat met de zomer in aantocht, waardoor het bijna onmogelijk is om de oven thuis aan te zetten, gecombineerd met de wens om te verbeteren, het mij ertoe aanzette om Ik wil een betere oven proberen, maar vooral een oven die buiten gebruikt kan worden. Zodra het arriveerde, kon je zien dat het goed gemaakt was, zowel aan het gewicht als aan alle accessoires, allemaal van staal. Er zit al een speksteen, schep en andere accessoires bij om in de oven te grillen. De pelletverwarmingsmethode is intelligent, omdat hij goedkoop is, gemakkelijk aan te zetten en in ongeveer tien minuten al meer dan 320 graden heeft bereikt, bijna als een pizzeria-oven. En je ziet het resultaat: een pizza is binnen een paar minuten gaar, je hoeft hem alleen maar vaak om te draaien. Met slechts één ladelading bakte ik gemakkelijk 2 pizza's, maar door de lade gevuld te houden, kun je er veel achter elkaar bereiden. De enige waarschuwing is om de speksteen en de schep goed met bloem te houden. Uitstekend geschikt voor degenen die een goed bereide pizza willen, maar niet over een speciale houtgestookte oven beschikken.
Ottimo forno a pellet... dopo averne acquistato un'altro prima di questo devo ammettere che questo è il migliore in commercio. Parlo di sperienza lavorativa è un ottimo forno. Arrivato com 4 giorni di aticipo personale cortesi. Davvero ottimo forno per pizze e anche per fare arrosto e il top in assoluto. Spero che questo commento sia stato utile, mi auguro che l'acquisto che farete ne soddisfa anche a voi
Uitstekende pelletoven... nadat ik er nog een had gekocht, moet ik toegeven dat dit de beste op de markt is. Ik heb het over werkervaring, het is een uitstekende oven. Aangekomen met 4 dagen van tevoren, vriendelijk personeel. Werkelijk uitstekende oven voor pizza's en ook om te braden en de absolute top. Ik hoop dat deze opmerking nuttig is geweest, ik hoop dat de aankoop die u doet u ook tevreden stelt
Ottimo prodotto pizza ottima
Uitstekend product, uitstekende pizza